A SANT BOI, ENS MOVEM A L'AIRE LLIURE

Les instal·lacions dels camps de futbol municipals obriran les portes a la ciutadania, del 8 al 26 de juny, amb "A Sant Boi, ens movem a l'aire lliure", una programació d'activitats físiques individuals gratuïtes a l'aire lliure, amb cita prèvia, limitació d'aforament i les garanties de seguretat que exigeix la situació d'alarma sanitària.
Les activitats es faran en horari de matí i tarda, de dilluns a divendres. Tot i que la major part de la graella va adreçada a públic entre 14 i 69 anys, la franja de 19.15 a 19.45 h està reservada per a les persones majors de 70 anys. Les activitats seran dinamitzades per l'empresa de serveis esportius Llop Gestió Esportiva .
Les activitats tindran lloc a l'estadi de futbol Joan Baptista Milà, els camps de futbol Dani Jarque, Marianao, La Parellada i Casablanca. Els equipaments amb accessibilitat per a persones amb diversitat funcional són l'estadi Joan Baptista Milà i el camp de futbol La Parellada.
Durant les sessions guiades hi haurà personal que vetllarà perquè es mantingui la zona de separació entre persones de 25 m2, els espais per a la pràctica esportiva estaran delimitats i es netejaran i desinfectaran en acabar cada sessió. Caldrà fer l'ús de mascareta fins a l'espai assignat i es recomana portar tovallola i aigua.

DATA
del 8 al 26 de juny 2020
WEB D'INSCRIPCIÓ
https://estadiatletisme.cat/ensmovem
(Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció)
També es pot demanar informació i reservar al telèfon 691 12 33 73 (de 8h a 10h i de 18h a 20:45h de dilluns a divendres)

 

Poliesportius

Poliesportius

Gimnas, Fitness, Activitats dirigides
Estadis

Estadis

Futbol, Atletisme, Beisbol, Rugby
Piscines

Piscines

Piscines cobertes i descobertes
Espais esportius ubrans

Espais urbans

Pistes, Circuits, Zones esportives

Informació d'interés

Informació de contacte

  • Edifici Can Jordana
  • c/Ebre, 27 - Sant Boi
  • Tel 93 635 12 00
  • Fax 93 630 18 56

Sant Boi Boig per l'esport
© Departament d'esports de Sant Boi de Llobregat
C/Ebre, 27 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 00

Demo