Can Jordana c/Ebre, 27 - 08830 Sant Boi de Llobregat Tel. 93 635 12 00
BCN Sports Film 2024

El BCN Sport Film persegueix una sèrie d'objectius principals: recerca, divulgació i coneixement de creacions audiovisuals relacionades amb l'esport com un expressió de cultura general, en totes les seves formes d'expressió. Res millor que aquest espectacle en clau cinematogràfica per entendre les seves virtuts.
Els Cinemes Can Castellet acolliran les projeccions i es realitzaran diferents sessions temàtiques per treballar  els objectius inspiradors d'aquest iniciativa de la ciutat de Barcelona de la que, per primera vegada, en serem una subseu.
Us convidem a participar d'aquest festival on tothom qui vulgui podrà veure les millors imatges de cinema esportiu. Una programació de qualitat presentada en clau de ficció, animació o documental, amb l'esport com a fil conductor i el repte, l'esforç i els valors humans com la seva principal característica. Gaudirem d'històries humanes i properes on la rivalitat, el treball en equip o en solitari i l'esforç individual o col·lectiu ens emocionaran.
DATA:
19-27 de febrer 2024

LLOC
Cinemes Can Castellet
C/Jaume I num 30, 08830-Sant Boi Llobregat
WEB
www.bcnsportsfilm.org

© Departament d'esports de Sant Boi de Llobregat
Can Jordana c/Ebre, 27 - 08830 Sant Boi de Llobregat Tel. 93 635 12 00

Segueix-nos