BCN Sports Film

Ens plau informar-vos que, durant els dies 3 - 9 de juny de 2019, Sant Boi serà subseu del BCN Sport Film, una finestra oberta a totes les produccions audiovisuals que tenen l'esport con a temàtica comuna. Podrem gaudir d'històries humanes i properes on la rivalitat, el treball en equip o en solitari i l'esforç individual o col·lectiu ens emocionaran.

El BCN Sport Film persegueix una sèrie d'objectius principals: recerca, divulgació i coneixement de creacions audiovisuals relacionades amb l'esport com un expressió de cultura general, en totes les seves formes d'expressió. Res millor que aquest espectacle en clau cinematogràfica per entendre les seves virtuts.

Els Cinemes Can Castellet acolliran les projeccions i es realitzaran diferents sessions temàtiques per treballar  els objectius inspiradors d'aquest iniciativa de la ciutat de Barcelona de la que, per primera vegada, en serem una subseu.

Us convidem a participar d'aquest festival on tothom qui vulgui podrà veure les millors imatges de cinema esportiu. Una programació de qualitat presentada en clau de ficció, animació o documental, amb l'esport com a fil conductor i el repte, l'esforç i els valors humans com la seva principal característica. Gaudirem d'històries humanes i properes on la rivalitat, el treball en equip o en solitari i l'esforç individual o col·lectiu ens emocionaran.

DATA
A determinar

HORARI
Descarregar Horaris BCN Sports Film
Descarregar Horaris BCN Sports Film
LLOC
Cinemes Can Castellet
C/Jaume I num 30, 08830-Sant Boi Llobregat
 
 
Poliesportius

Poliesportius

Gimnas, Fitness, Activitats dirigides
Estadis

Estadis

Futbol, Atletisme, Beisbol, Rugby
Piscines

Piscines

Piscines cobertes i descobertes
Espais esportius ubrans

Espais urbans

Pistes, Circuits, Zones esportives

Informació d'interés

Informació de contacte

  • Edifici Can Jordana
  • c/Ebre, 27 - Sant Boi
  • Tel 93 635 12 00
  • Fax 93 630 18 56

Sant Boi Boig per l'esport
© Departament d'esports de Sant Boi de Llobregat
C/Ebre, 27 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 00

Demo